Inne & ute-listan

Inne:
 
Creepypodden
 Alltså det här är den bästa podden som finns, den är så jäkla bra. Ett stort tips om man pendlar eller inte har något att göra, dock sjukt läskig.
 
Röda toppar
 
Röda toppar tycker jag är så himla fint på hösten/vintern, har dock inte ett enda rött plagg, men får väl ta och inhandla mig några toppar inom snar framtid, tycker dessa är superfina!
 
Kissies bok
 Den här boken kommer jag beställa så fort den kommer ut, hehe. Är så taggad på att läsa den här, tror den kommer va väldigt bra. :)
 
Fuskpäls
 För ett tag sedan (typ tre veckor sen)när det var sådär 30grader ungefär provade jag koftan till vänster från Vero Moda i storlek S och den är så himla fin, men tänkte just då att jag kunde vänta med o köpa den tills det blir lite kallare ute... Alltså den finns inte i en enda affär, på nätet eller någonstans, totalt slut, finns bara kvar i få affärer i storlek M och den provade jag, men satt inte alls lika bra :( Wow, vilka ilandsproblem haha, men den är så fin! Tycker även att kragarna är supersnygga att matcha till en kappa eller en skinnjacka.
 
Ute:
 
SJ (och allt vad tåg och buss heter)
Är så jäkla trött på att tågen ALLTID är försenade och att just de tåget jag sitter på ska invänta "ett mötande tåg" varenda jävla dag. De borde uppfinna en app där det står hur mycket tåget är försenat så man slipper sitta på en äcklig station där man inte ens kan sitta för det är för mycket folk. (Haha stelt om man på nåt sätt kan kolla hur mycket försenat det är, men den funktionen har inte jag hittat iallafall). ;)
 
Miljöpartiet
Alltså de här är nog de största stolpskotten till parti som finns! Dom tycker att man ska köra mindre bil och höjer därmed priset på bensin för att fler människor ska åka buss/tåg, men problemet är ju att som jag skrivit där över, det är asjobbigt. Det är väl klart att man hellre kör bil än åker tåg om man har körkort! Och det är är bara en av många punkter som gör dom till ett stort skämt.