Avfärgar mitt hår med c-vitamin

Igår testade jag att avfärga mitt hår med c-vitamin då jag fortfarande har kvar brun färg i mitt hår och eftersom det snart är vår/sommar ska jag färga det ljusbrunt/mörkblont. Men jag vill ha ett bra resultat och de blir det inte om man har kvar gammal färg i håret...
 
Det fungerade faktiskt förvånansvärt bra tycker jag. Jag menar det var väldigt billigt, smidigt och enkelt. Dessutom sliter det inte på håret, skulle dock rekommendera att ta i hårinpackning efter då det kan bli lite torrt annars.
 
Vad du behöver: (dubbla receptet om du har längre hår än till axlarna)
 
1.  4 c-vitaminer
2. 2 teskedar rinnande honung
3. 1/2 dl head and shoulder shampoo (med andra ord om man har färgat håret och är nöjd med färgen ska man inte använda head and shoulders eftersom färgen försvinner mycket fortare med det).
 
Krossa brustabletterna till ett pulver. Har riktigt ont i fingrarna, haha det var jättejobbigt att smula sönder dem. Sen blandar du ingridienserna i en ganska stor skål eftersom det blir MYCKET skum när ingridienserna reagerar med varandra. 
 
Blöt håret innan du lägger i blandningen och blås det så håret blir varmt innan du lindar in håret i aluminium folie eftersom värmen hjälper till att öppna håret. Sitt med det i ca 60min och skölj det sedan med kallt vatten.
 
Jag har inte bestämt mig, funderar på att göra det en gång till men får se.
 
Anyways har jag även smörjt in mig med "brun utan sol" för alla kallar mig blek så tyckte det var dags nu när jag ändå är igång med håret, men ni får ha en fin tisdag. Själv har jag skrivit nationella prov i Svenska idag, är inte helt säker men tror väl att hela Sverige gör de, aja.